Efter att ha jobbat många år med antikt och begagnat i familjeföretaget som min far startade på 80-talet har nu omständigheterna bestämt att det är dags att gå vidare och prova på nåt eget. Intresset för gamla grejor har nog alltid funnits där och även om den här hemsidan, iallafall så här i början är mest en hobby så hoppas jag ändå att sidan på nåt sätt kan glädja även andra som gillar att ta vara på och vårda det gamla!
Birgitta
 
Min lilla butik ligger i Spannarp, ca 1 mil öster om Varberg i Halland (samma lokal som Möbler & Gamla Ting tidigare huserade i). Ring gärna för vägbeskrivning, eller se karta här. Under fliken "Kontakt" hittar ni även öppettider samt telefonnummer och övrig kontaktinfo.

Välkomna!

 Numera har vårt samarbete längs med Dagsåsvägen en alldeles egen hemsida där ni kan hitta information om våra gemensamma event och annat som händer fram i vår och under resten av året. 

Vi som samarbetar är Korndals Gård, Ejas Glass och Birgittas Retro & Antik och vår gemensamma sida hittar ni på den här adressen: www.turlangsdagsasvagen.wordpress.com

Ni hittar oss även på facebook under namnet "Turer längs Dagsåsvägen"