Hos Birgittas Retro & Antik hittar du möbler, keramik och porslin i alla former. Antikt, retro och vintage, jag vill gärna tänka att det finns nåt för alla smaker. Jag har även ett brett sortiment av bruksglas, en hel del allmoge samt reservdelar såsom prismor, beslag, glas till fotogenlampor mm.
 

Jag håller till i Spannarp, ca en mil öster om Varberg i Halland (samma lokal som Möbler & Gamla Ting tidigare huserade i). Ring gärna för vägbeskrivning eller se karta.

Öppettiderna ser ni här ovan. Övriga tider är det efter överenskommelse som gäller.
Ring 0767-610717

 Nu har jag uppdaterat avdelningen "Julsaker" med lite fler tomtar och annat julrelaterat. Fler uppdateringar kommer förhoppningsvis inom kort, så håll utkik!

I butiken är det kontanter och swish som gäller.

 Obs:  EJ tillgång till toalett! 

Hittat nåt du gillar? 
Klicka HÄR för att få veta mer om hur du gör för att beställa varor via hemsidan. 

OBS! Jag skickar gärna - men ENDAST mindre grejor!

 

21

Så här före jul händer det ju ganska mycket och ganska överallt mest hela tiden och julmarknaderna står som spön i backen. Nån julmarknad i egentlig mening hittar man ju inte hos mej (dock en hel del tomtar), men nån tradition måste man ju ha så även i år bjuds det på adventsfika i butiken till första advent! 😊 Imorron med andra ord och tiden är som vanligt 12 - 16. Välkomna! #adventsfika #birgittasretroantik #äldretomtar #julsaker #retro #antiktochbegagnat #attgöraivarberg #dagsåsvägen

Hemsidan uppdaterad
3 december 2019